logo

Samen zijn wij Sinvae.

Geen alleskunners. Wel experts.
Die door de krachten te bundelen talent en werkgevers verbinden.

Wij zijn de mensen die jou laten ervaren dat werving en selectie anders kan. Door de agenda open te slaan op overmorgen. Door te vragen naar jouw verhaal én ernaar te luisteren. Door de waarde van talent te benutten.
Let’s meet 🤝

Sinvea-Jan-Karel-Sindorff

Jan Karel Sindorff

Wie Jan Karel goed kent, moet het ermee eens zijn wanneer hij zichzelf als creatief en nieuwsgierig omschrijft. Tikkeltje eigenwijs misschien, omdat hij niet snel overtuigd is van de oplossing die voor de hand ligt. Nee, Jan Karel gaat op onderzoek uit om tot die oplossing te komen. 

Katiuscia Azzaro-Hoogerhout

Haar bijnaam is de pitbull, en zo heet ze niet voor niks! Katiuscia is een echte doorzetter en haalt altijd het onderste uit de kan. Door haar enthousiasme weet ze anderen te overtuigen om een kopje koffie te doen en samen te kijken naar de nieuwe stap in hun carrière. Maar blaffende honden bijten niet en zo is Katiuscia juist poeslief als het gaat om het contact met kandidaten. Ze geeft namelijk altijd een advies mee, blijft graag in contact, en is open en transparant.

Na zelf verschillende stappen gemaakt te hebben in haar eigen carrière heeft ze nu haar droombaan gevonden, want hoe mooi is het om mensen aan een baan te helpen die daadwerkelijk bij hen past! Haar competitiviteit kan ze niet alleen kwijt in haar werk, maar past ze ook graag toe in haar vrije tijd tijdens een potje voetbal.

Processed with Lensa with Magic Correction

Milou Verhoeks

Van begin af aan heeft ze met een open en eerlijke houding gebouwd aan de organisatie tot wat die nu is.

Naast het ondernemerschap mag ze graag snowboarden, reizen en netflixen. Haar manier om te ontspannen. Toch is ze weer blij als ze haar collega’s terugziet op kantoor. Want het familiegevoel van Sinvae, daar kan geen vers besneeuwde bergtop of goede film tegenop. En als ze klanten of kandidaten blij kan maken, soms zelfs verrassen, dan is haar dag helemaal geslaagd. Alsof het een film met een happy end is.

Sinvea-Milou-Verhoeks
image00013

Sanne Roffel

Samen werken aan mooie opdrachten en elkaar ondersteunen waar nodig. En daarmee bedoelt Sanne ook écht helpen. Ze houdt ervan om eerlijk en oprecht te zijn. Om door te vragen als iets niet geheel duidelijk is en om kandidaten te leren kennen. Soms door zelfs buiten de lijnen te denken. Toch vind je Sanne ook binnen de lijnen, tijdens een goed potje volleybal in een misschien wel net zo’n hecht team. Een echte teamspeler dus, die Sanne. Zo’n iemand hebben we er graag bij. 

Pia van de Vinne

Mensen in hun kracht zetten en denken in mogelijkheden. Dat is waar Pia haar kracht ligt. Pia werkt graag oplossingsgericht en het motiveert haar door samen met het team krachten te bundelen. Haar kracht ligt dan ook in het denken in mogelijkheden in plaats van denken in problemen/obstakels. Het zonnetje in huis? Dat is ze zeker. Pia zoekt de zon regelmatig op door de koude maanden van het jaar in het buitenland te verblijven.

Pia
Group 11 (2)

Kimberley Rijsbergen

Vanaf haar 20e woon-werkt Kimberley Rijsbergen in het binnen-en buitenland als sportinstructrice. Van Ski- en snowboardlerares in de winter tot wind- en kitesurflerares in de zomer. “Het belangrijkste voor mij in het leven is om elke seconde te genieten. Dit doe ik door mijn hart te volgen. Wat mij het mest gelukkig maakt? Reizen, sporten, mensen leren kennen en warm weer met zon. Naast mijn passie voor sport heb ik ook een passie voor werving en selectie. Gelukkig kan Kimberley dankzij Sinvae beide passies met elkaar combineren en kan zij overal ter wereld mensen aan bedrijven koppelen. 

Joris Herrings

Joris is iemand die net even verder kijkt en net even verder doorzoekt om de beste kandidaat voor de vacature te vinden. Naast Sourcing Consultant studeert hij Farmacie. Door deze combinatie gaat hij zeer nauwkeurig en klantgericht te werk. In zijn vrije tijd is hij op pad met zijn hond Nyla of met zijn motor.

1649152504948