logo

Voor werkgevers

De beste sollicitant of
de allerbeste kandidaat
uit de markt?

Of we morgen een vacature kunnen invullen? Misschien wel. Liever zoomen we in op wat – of beter gezegd wíé – er overmorgen nodig is. Zodat we niet achter de feiten aanlopen en we de allerbeste kandidaat voor jou uit de markt kunnen halen. At the right time 

Van alles en nog wat.

Van IT tot marketing. Van finance tot hr. Van juridisch tot e-commerce. And in between. We doen het allemaal. Niet omdat wij alleskunners zijn. Wel omdat we consultants in ons topteam hebben met ieder een eigen expertise en hun eigen netwerk daarin. Zo zijn we van alle markten thuis en kunnen we ook jou helpen.

We geven jou toegang tot talent. Daarvoor kijken we samen naar jouw strategie. Groei, reorganisatie, verandering? Met elkaar kijken we welk talent daarbij past. En op welk moment. Hierbij nemen we het voortouw door onvindbaar talent te vinden. We halen daarbij alles uit de kast en maken gebruik van diverse specialismen waaronder sourcing.

In dit proces worden we ook wel gekscherend matchmaker, (wo)man-in-the-middle of de Haarlemmerolie genoemd. Is er een ultieme match? Dan leggen wij de vinger op de strik zodat jij en het talent de strik samen kunnen maken 🎁.

Die vraag kunnen onze talenten en andere opdrachtgevers natuurlijk het best zelf beantwoorden. Wil je toch liever dat wij antwoord geven? Dan zeggen we “PEET”. Say what?

🤝 Persoonlijk.
Bij Sinvae gaat het om talent en de werkgever. En om wat jullie samen willen bereiken.


🏆 Expertise
Alleskunners bestaan niet. Experts wel. Door expertises te bundelen is alles mogelijk.


😉 Eigenwijs
Dingen doen omdat het altijd zo gaat? Of omdat anderen dit zo doen? Guess not.


🔎 Transparant
We zeggen waar het op staat. Dat doen we ook als het gaat om ons fair pricingmodel.

We bemiddelen tussen talent en werkgevers voor uiteenlopende organisaties. Van groot tot klein. Van Groningen tot Limburg. Overheidsinstanties, softwareleveranciers, retailorganisaties: you name it. Denk aan clubs zoals Dienst Justitiële Inrichtingen, Action, Heijmans, Volvo en Luchtverkeersleiding Nederland.

Het fair pricingmodel betekent dat we 1 vaste prijs op basis van een uurtarief rekenen. Boeken we succes? Dan feliciteren we je eerst met jouw nieuwe medewerker en rekenen we een kleine succesfee die vooraf is afgesproken.

Dus nee, geen bedrag dat wordt gebaseerd op een gek feepercentage, zoals een gemiddeld recruitmentbureau dat doet en waarbij de hoogte van het salaris leidend is. We rekenen gewoon vaste bedragen die van tevoren duidelijk zijn. Meer weten? Check de 👉🏻fair pricing-pagina.

Met een kant-en-klaar-abonnement weet je dat je op ons kan rekenen. Voor een vast aantal uur per week tegen een vast maandbedrag. Stellen we je voor aan een talent dat een overeenkomst bij je tekent? Dan feliciteren we je eerst met jouw nieuwe medewerker. Daarna brengen we de succesfee in mindering op jouw abonnement.

Als er ergens een unicorn rondloopt dan vinden we die voor je. Net als een schaap met 5 poten. Tegelijkertijd zijn we realistisch en geven we het aan als jouw wensenlijst over the top is. Omdat ‘nee’ zeggen beter is dan je blij maken met een dode mus.