logo

Voor talenten

Horizontaal of verticaal.
Welke stap zet jij?

Mensen besteden een derde van hun leven aan werk. Zoveel? Ja dus. Logisch dus dat je vragen hebt nu je van baan wilt wisselen. Of als je jouw eerste carrièrestap wilt zetten. Het vinden van de juiste baan is nogal wat. No piece of cake 🍰

Van alles en nog wat. Van IT tot marketing. Van finance tot hr. Van juridisch tot e-commerce. And in between. We doen het allemaal. Niet omdat wij alleskunners zijn. Wel omdat we consultants in ons topteam hebben met ieder een eigen expertise. Dus als jij er allerlei vaktermen uitgooit tijdens ons gesprek weet je gesprekspartner gewoon waar je het over hebt. Check de actuele vacatures hier.

Die vraag kunnen onze talenten en werkgevers natuurlijk het best zelf beantwoorden. Wil je toch liever dat wij antwoord geven? Dan zeggen we ‘’PEET”. Say what?

🤝 

Persoonlijk.

Bij Sinvae gaat het om talent en de werkgever. En om wat jullie samen willen bereiken.

 

🏆

Expertise

Alleskunners bestaan niet. Experts wel. Door expertises te bundelen is alles mogelijk.

 

😉

Eigenwijs

Dingen doen omdat het altijd zo gaat? Of omdat anderen dit zo doen? Guess not.

 

🔎

Transparant

We zeggen waar het op staat. Ook als je het niet wilt horen of er een taboe op rust.

We bemiddelen tussen talent en werkgevers. Die werkgevers zijn onze opdrachtgevers. Groot en klein. Van Groningen tot Limburg. Overheidsinstanties, softwareleveranciers, retailorganisaties: you name it. Denk aan clubs zoals Dienst Justitiële Inrichtingen, ASML, ANWB, Action en Boskalis.

We kijken met jou naar welke carrièrestap jij het best kan zetten. Horizontaal of verticaal. Gewoon wat echt past bij jou en waar je beter van wordt. Hebben we die vacature gevonden? Dan stellen we jou en je toekomstige werkgever aan elkaar voor. Aan de achterkant fluisteren we je allerlei informatie toe zodat je zoveel mogelijk weet van hoe het is om daar straks in de betreffende functie te werken.

In dit proces worden we ook wel gekscherend matchmaker, (wo)man-in-the-middle of de Haarlemmerolie genoemd. Is er een ultieme match? Dan leggen wij de vinger op de strik zodat jij en de werkgever de strik samen kunnen maken 🎁.

Na onze bemiddeling teken je gewoon een arbeidsovereenkomst bij de werkgever. En stappen wij ertussen uit. Hoor je dan nooit meer wat van ons? Wat jij wilt. Maar als het aan ons ligt kom je gewoon af en toe langs voor een Bossche bol in ons clubhuis 🏠. Of wij bij jou, op je nieuwe werkplek 🏢.

Ouch, die zit. Toch snappen we jouw vraag als je eerder met andere werving- en selectieclubs hebt geschakeld. De reputatie van het werving- en selectievak is lang niet altijd best. Wil je ervaren dat het ook anders kan? Dat er werving- en selectieclubs zijn die niet alleen vragen naar jouw verhaal, maar die ook echt naar jouw verhaal luisteren? Dat we ook nadat je die handtekening onder een arbeidsovereenkomst hebt gezet gewoon bereikbaar voor je zijn? Dat we na verloop van tijd nog steeds weten wie je bent? Let’s meet.

Misschien wel, misschien niet. We schuiven sowieso niet zomaar jouw cv door. Eerst willen we weten wie jij bent, wat jij kan en wat jij wilt. Hoe je je koffie drinkt, of dat je liever thee wilt en dan welk smaakje.

Is er a perfect match? Op inhoud en op cultuur? Dán stellen we je voor bij de werkgever. Zien we geen match? Bereid je dan voor op een ‘nee’. Bij Sinvae doen we ons werk namelijk niet om lekker te cashen. We doen ons werk voor jou en voor de lange termijn.